مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادخواست ثبت گردید

سلام و خسته نباشید . امروز روی گوشی من یک پیامکی اومده که نوشته دادخواست شما با کد ...... از طریق سامانه .. دادگاه کیفری با شماره پرونده .... و رمز شخصی ... ثبت گردید

این یعنی چی و باید از کجا پیگیری کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایتی شده و به دادگاه ارجاع شده است.
جهت دفاع به شعبه مراجعه کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر شما دادخواستی ثبت نکردین برعلیه شما دعوای حقوقی طرح شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به شعبه دادگاه مراجعه نمایید
و ممکن است کلاهبرداری باشد و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طریق سامانه عدل ایران یا حضوراً به شعبه مراجعه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .یعنی از سمت شما دادخواستی ثبت شده که نشان می دهد به کدام دادگاه رفته وجهت تعیین شعبه حضورا مراجعه نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق سایت عدلیران یا حضوری پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر جدیدا شکایتی کرده اید در پیامک نام شعبه و مجتمع مربوطه به آگاهی شما رسیده مناظر پیامک تعیین وقت رسیدگی باشید . اگر شکایتی ثبت نکرده اید از طریق adliran.ir از جزئیات پیامک مطلع شوید یا حضوری تشریف ببرید شعبه مربوطه