مشاوره حقوقی رایگان - تعیین شعبه

باسلام
شخصی در شهر دیگری از من جنسی خریده الان مدعی هست این جنس خراب بوده و به ایشان ضرر زده، امروز برای من این پیامک آمده

دادخواست شماره ... از طریق سامانه خدمات قضایی به شورای حل اختلاف قزوین ارجاع شد و با شماره پرونده ... ثبت شد.

موضوع پرونده تامین خواسته هست

بنده تهران هستم، آیا محل دادگاه قزوین است؟

پاسخ ها :

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
اگر محل تحویل قزوین بوده یعنی محل انجام تهعد قزوین باشه امکانش هست که محاکم قزوین رسیدگی کنن مگر اینکه درخواست وجه جنس رو کرده باشن که در اینصورت محاکم تهران صالح به رسیدگی هستند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا باید در محل سکونت شما مورد رسیدگی قرار می گرفت که می توانید به این امر ضمن لایحه تخصصی ایراد نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگی شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد دادگاه محل اقامت خوانده و انجام تعهد و محل وقوع عقد صالح به رسیدگی است...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه محل سکونت خوانده یا محلی که قرارداد تنظیم صلاحیت رسیدگی به پرونده را دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان می تواند در محل تحویل کالا و یا محل اقامت شما اقدام نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر محل قرارداد شما در قزوین تنظیم شده در آن مرجع رسیدگی می شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه محل اقامت خوانده و انجام تعهد و محل وقوع عقد صالح به رسیدگی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه محل اقامت خوانده صلاحیت دارد مگر اینکه محل انعقاد عقد یا انجام تعهد جای دیگری باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادگاه محل سکونت خوانده یا محلی که قرارداد تنظیم شده است صلاحیت رسیدگی را داراست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با توجه به اقامه دادخواست تامین خواسته ، اگر دادگاه موافقت نماید اموال شما توقیف خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله، با توجه به اینکه پرونده به شورای حل اختلاف قزوین ارجاع شده، محل دادگاه نیز در شهر قزوین خواهد بود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
محل اقامت خوانده ، محل تنظیم قرارداد و محلی که قرارداد بایستی در آن جا اجرا شود صلاحیت محلی برای رسیدگی خواهند داشت.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله شورای حل اختلاف قزوین
تامین خواسته یعنی توقیف اموال شما پس مراقب اموال و حسابهای بانکی خود باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به شرایط و اوضاع معامله ای که انجام دادید داره