مشاوره حقوقی رایگان - استفاده اختصاصی از راه پله مشترک

سلام. ما به اصرار خانواده شوهرم طبقه بالای خونه شونو ساختیم. اما چون پولمون کم اومد راه پله رو مجزا نکردیم تا بعدا جدا کنیم. الان ک میخوایم جدا کنیم اونا میگن شما ب جای سهم الارثتون از خونه اجازه دادیم بالا رو بسازین الان حق ندارین ورودی جدا کنین راه پله مال ما هست. و همینطور حق اجاره دادنش رو هم ندارین. و برادرشوهر من هرروز میره رو بالکن ما قلیان میکشه و قبول نمیکنه ک نره بالا میگه راه پله مال منه. الان من دوتا سوال دارم
1-ما که طبقه بالا رو با هزینه خودمون ساختیم از پایین سهم نداریم دیگه؟ تو قولنامه مون همچین چیزی ذکر نشده
2-ایشون ک میگه راه پله مال خودشه چیکارش باید بکنیم؟آیا میتونیم از طریق قانونی ازش شکایت کنیم و ورودی رو جدا کنیم؟ چیکارش کنیم ب هیچ صراطی مستقیم نیست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر قرارداد دارید باید قرارداد شما و شروط ذکر شده در قرارداد ، مطالعه گردد تا پاسخ صریح داده بشود
و ساخت خانه ، هیچ ربطی به سهم الارث
ندارد