مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سریع خسارت

با سلام.دندانپزشکی جهت ترمیم و زیبایی تمام دندان های بنده را عصب کشی کرده و تراش داده است.با توجه به اینکه عصب کشی ها ناقص و تراش ها غیراصولی و همچنین تاخیر چندماهه در روکش گذاشتن ک باعث اسیب جدی به من شده است شکایت کردم و به کمیسیون پزشکی هم رفته ام.این دندانپزشک فاقد مجوز بوده و طبق مدارکی ک به معاونت درمان و سایرمتخصصان نشان دادم قصور محرز است.الان بخاطر دردهای شدیدی ک دارم زندگی ام دچار اختلال اساسی شده است (بخاطر تراش و درد دندان ها نمیتوانم کار کنم و...)و هزینه درمان دندان های من حدودا 80میلیون است ک توان پرداخت آن را ندارم.آیا راهی وجود دارد ک پرونده من سریعتر رسیدگی شود و بتوانم حداقل هزینه درمان را سریعتر بگیرم تا شرایطم حادتر نشده و دچار مشکلات دیگر نشوم؟ممنون از شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هر چه سریعتر علیه دندانپزشک قلابی شکایت کیفری مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

را ه سرعتری وجود ندارد اما از کمیسیون و مسئولین مربوطه در نظام پزشکی درخواست رسیدگی سریع تر را بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از نظام پزشکی پیگیری کنید سپس علیه ان شخص شکایت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
موضوع را از نظام پزشکی پیگیری نمایید .