مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن پرونده کیفری

سلام من 5 سال پیش به جرم حمل و نگه داری 1گرم و هشتاد سانت شیشه و پایپ به 5 سال حبس محکوم شدم که با تخفیف 3/5 سال بریدن و در دادگاه تجدید نظر به نصف 3/5 سال محکوم شدم یعنی یکسال و هفت ماه مبلغ وثیقه 50 میلیون تومن بوده و کفیل پدرم بودن من به اجرای احکام نرفتم و پدرم منو معرفی نکردن و مبلغ وثیقه رو اقساط کردن و از کفیل گرفتن حالا بعده 5 سال دسته چک و حساب بانکی بانک ملت من را مسدود کردند و مابقی حساب‌های بانکی مشکلی ندارند سوالم اینه آیا امکان داره مابقی حساب‌های. بانکی ام را هم مسدود کنند ؟؟ بعد از 5 سال جریان پرونده من ممکنه تغییر کنه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام و عرض ادب دوست گرامی جریان پرونده شما تغییر پیدا نخواهد کرد و مسدود شدن حساب شما شاید به علت دیگری باشد چراکه حکم صادر شده و قطعی شده و تخفیف هم در خصوص آن صادر گردیده پیشنهاد می کنم به بانک مربوطه مراجعه نمایید و علت مسدودی حسابتان را جویا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما فراری محسوب میشوید
و حتما مشکلات بیشتری خواهید داشت و ممکن است ممنوع الخدمات بشوید و ..

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید برای اجرای حکم حاضر شوید ضبط وثیقه دلیل بر اجرای حکم نیست
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید