مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک به دلیل گران فروختن

سلام، زمینی با یک بنگاهی که دوستم بود قولنامه کردم به مبلغ 650 میلیون، مبلغ 100 میلیون همانجا با کارتخوان و کارت به کارت پرداخت کردم، ساعتی بعد توسط آشنایی متوجه شدم زمین راخیلی بیشتر از قیمت واقعی به من فروخته، کمتر از 12 ساعت از امضای قولنامه با او تماس گرفتم و گفتم قولنامه فسخ است و نمیتوانم باقی پول را جور کنم فردایش به بنگاه رفتیم و پشت یکی از سه برگ قولنامه نوشته بود قرارداد فسخ شد و مبلغ نقد عودت شد، چک صیاد به تاریخ 9ماه بعد به من داد گفت فعلا دستت باشه تا چند روز دیگه پولتو نقد بدم، الان دو ماه از حرفش گذشته و هر روز یه بهونه آورده که ندارم، الان من شکایت کنم میتونم پولمو زودتر از 7ماه باقیمانده موعد چک بگیرم و چقدر زمان میبره قاضی رای بده؟
لازم به ذکره که هر سه برگ قولنامه دست خودشه و چیزی به من نداده

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بلع چک رو برگشت بزنین و تقاضای مطالبه وجه دادخواست بدین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا خیر مواظب باشید که چک صیادی حتما باید در سامانه توسط صادرکننده و دارنده چک ثبت بشود و اگر ثبت نشود اصلا چک محسوب نمیشود و سند تجاری نیست
جهت مشاوره تماس بگیرید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که رضایت خود را بابت پرداخت با چک اعلام کرده باشید چاره ای ندارید تا 7 ماه دیگر چک را مطالبه کنید. البته بدانید که چک باید در سامانه صیاد نیز ثبت شده باشد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.خیر.درزمان سررسیدچک گواهینامه عدم پرداخت گرفته واقدام کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان اقدام نسبت بهرچک پیش از تاریخ مندرج در آن وجود ندارد در خصوص مبایعه نامه مراقب باشید ممکن است فسادی در کار باشد
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید