مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن پرونده جانبازی

سلام خسته نباشید پدر بنده پرونده ی جانبازیشو گم کرده بعضی هاشو و ده درصد جانبازی بهشون تعلق گرفته میخواستم بدونم پرونده هارو از کجا باید پیدا یا پیگیری کرد؟ یادش نیست که کدوم بیمارستان هم مجروح شده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از مرجع مربوطه پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید به محلی که ایشان را اعزام به جبهه کرده و امور ایثارگران
و بنیاد جانبازان مراجعه نمایید و پیگیری نمایید یا پرونده جدید تشکیل بدهید