مشاوره حقوقی رایگان - حذف پیج اینستاگرامی و پیگیری

سلام وقت بخیر
اگر پیج اینستاگرامی خودم را پاک کرده باشم و بخواهم اطلاعات آن را از پلیس فتا پیگیری کنم آیا این امکان وجود دارد؟ و آیا پیج پاک شده را پلیس میتواند برگرداند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورت دیلیت شدن قابل دسترسی نمی باشد.
در صورتی که پاسخ خودرا نگرفته یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید از طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر سرور اصلی پیام رسان اینستاگرام و وات ساپ در ایران نمی باشد و امکان بازیابی مجدد وجود ندارد مگر