مشاوره حقوقی رایگان - دایرکت اینستا به خانمی اس دادم

به یکی تو دایرکت با جمیل فیک اس دادم بعد دلیت اکانت زدم وقتی پیام می فرستادم زود پاکشون می کردم ایا می تونه ردمو بزنه. وقتی حساب باز کردم شماره فیک نوشتم ایا امکانش هست ردمو بزنه حرفهای رکیک نمی زدم فقط گفتم فلانی با شوهرمه چون خودشم با طرف مشکل داره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان می تواند شماره ردیابی و شناسایی کند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام اصولا نخیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.