مشاوره حقوقی رایگان - مطالب مجاز و تاثیر گذار در لایحه

با سلام و تشکر
پس از برگشت چک اقساط خودرو، در شورای حل اختلاف تهران رای غیابی علیه من صادر و برای یک فقره چک با تاریخ سر رسید 95 و مبلغ 4353000 تومان، جریمه ای هفده و نیم میلیونی برای وجه خود چک و هزینه ی تاخیر و دادرسی صادر شده و تا پنجم فرصت دارم که با یک لایحه واخواهی کنم. لطفا راهنمایی کنید که ایا شرح موانع و مشکلات و گرفتاریهای مستند نظیر پرونده تصادف (واژگونی) و بیمارستان و پارکینگ و کروکی در لایحه فایده ای دارد؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، چون طلب اسناد تجاری مانند چک است واخواهی و تجدید نظرخواهی بی فایده است. بعد از قطیت حکم دادخواست اعسار بدهید.