مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ملک در مهریه

اینجانب در طول مدت زندگی مشترک تنها آپارتمان مسکونی خویش را به نام همسرم نمودم. ایشان مدعی بود که این مال را به عنوان مهریه به نامشان نمایم. اما پس از گذشت 3 سال از انتقال ملک در زمانیکه ایشان مهریه را اجرا گذاشتن در دادگاه گفتند که منزل را به عنوان مهریه دریافت نکردند. سوال این است که آیا می توان با کمک دو شاهد که در جریان انتقال ملک بابت مهریه بودند جرم کلاهبرداری را به ایشان انتساب داد؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
کلاهبرداری خیر لیکن با اثبات این امر وجه پرداختی از مهریه کسر خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شرایط کلاهبرداری وجود ندارد ولی شما میتوانید با شهادت شهود اثبات نمایید که انتقال ملک ، به‌ عنوان مهریه بوده است و باید دادخواست حقوقی مطرح نمایید یا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
موضوع فاقد وصف کیفری است وباید ادله متقن بر مهریه بودن این نقل وانتقال ارائه دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
با توجه به گسترده بودن مباحث خانواده در این باکس نمیتوان پاسخ داد پیشنهاد میشود جهت مشاوره از طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
مصداق کلاهبرداری نمی باشد
ولی می توانید نسبت به رجوع از هبه یا مطالبه ثمن اپارتمان یا اثبات انتقال از باب مهریه اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعلام کنید که هبه بوده و از آن رجوع کنید