مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن وکالت بلاعزل از طریق دادن ملک به عنوان مهریه، به همسر

با سلام، ملکی دارم که وکالت بلاعزل فروش آن را به دیگری داده ام، آیا میتوانم بخشی از این ملک رابه عنوان مهر به نام همسرم بزنم و باقی را به او هدیه دهم تا وکالت بلاعزل باطل شود؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما به شرطی که طرف از شما مبایعه نامه نداشته باشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد مگر وکالتنامه همراه با مبایعه‌نامه فروش باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ،
مگر اینکه اختیار مبایعه نامه را هم به وکیل ضمن وکالت نامه داده باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر وکالت، فروش و وکالت بوده خیر چون مصداق فروش مال غیر و کلاهبرداری است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام میتونید همچنین کاری کنید ولی طرف مقابل نیز می‌تواند اقداماتی کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مفاد وکالتنامه حائز اهمیت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حق فروش را از خود سر نکرده باشید امکان پذیر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدت زمان وکالت نامه نامحدود باشد و از این نظر منعی ای وجود نداشته باشد بله