مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

با سلام بنده به اتهام مشارکت در سرقت به 1/5سال حبس و 84 ضربه شلاق و نصفه از رد مال محکوم شدم و اینم در حالی است متهم ردیف اول چندین مرتبه در جاهای مختلف اقرار کرده که خودش کلیه اموال را برده فروخته و از اونها هیچ چیزیش به من نرسیده. نهایتا بنده که در اولین جلسه دادگاه بعد از 2روز بازداشت موقت در آگاهی با قرار وثیقه آزاد شدم و نتونستم کاری در خصوص برگشت رای پرداخت نصف رد مال بکنم. نهایتا الان رضایت شاکی را گرفتم و قاضی هم به جای حبس تعزیری تبدیل به تعلیقی کرد.
الان میخواستم بپرسم آیا برای بنده که کلا این اولین باری بود که پرونده پیدا کردم در دادگاه و آگاهی.. برام سوپیشینه لحاظ شده یا خیر؟
ممنون میشم اگر راهنماییم بفرمائید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر سرقت تعزیری شما درجه شش باشد خیر محکومیت موثر کیفری تلقی نخواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
جهت اظهار نطر نیاز به توضیحات بیشتری است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام جزو سوابق کیفری محسوب میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر مجازات سرقت درجه شش باشد سابقه کیفری موثر محسوب نمی گردد