مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضع از طرح امام حسن مجتبی در مناطق عملیاتی

سلام پدر من در سیستان و بلوچستان خدمت کرده و از طرح امام حسن مجتبی فقط برای معافیت سربازی استفاده کردیم من کارمند قراردادی علوم پزشکی هستم ایا برای تبدیل وضع از قراردادی به رسمی از این طرح میشه استفاده کرد؟ ممنونم از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای تبدیل وضعیت استخدامی ، شما باید تمام شرایط مقرر در قانون را داشته باشید