مشاوره حقوقی رایگان - حفظ سنوات شغلی

با سلام و وقت بخیر
اینجانب قبلا آموزشیار نهضت بودم که با توجه به سختی هایش پس از سه سال رها کردم و در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مدت 14 سال هست که به صورت قراردادی کار معین تمام وقت کار میکنم
الان در جریان تعیین تکلیف نیروهای نهضتی دعوت به شرکت در آزمون شدم که قول پیمانی داده اند
حالا سوالم اینه آیا 14 سال سابقه ی کار من به آموزش و پرورش انتقال پیدا میکنه ...!؟
اگر بخواهم استعفا بدم درخواستم رو بدون دریافت سنوات بنویسم تا بتونم اونهارو در آموزش و پرورش استفاده کنم
با توجه به اینکه کانون هم زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش هست اما خودش سازمان جدا هست !؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله سابقه محاسبه می گردد