مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام عرض ادبو خسته نباشید.
عارضم خدمته شما بنده با همسر تفاهم نداریم . و البته بیشتر خانومم راضی به جداییه بیشتر و الان میگه که من مهر خودمو میبخشم و حکم طلاقو بده به من ...البته خیلی مصر هستن که پدر و مادرش حضور نداشته باشن. و تمامیه وسایله منزلو میگه من میبرم به جای مهرم.
1.اولا میخواستم بدونم میتونه بعدا ادعای مهر انجام بده.
2.ایا پدرش میتونه بعدا ادعای مهریه دخترشو انجام بده(البته مادرش حضور داره)
3.میشه تو وکالتی که من برای طلاق به ایشون میدم مدت بزارم که اگر انجام نشد به خودم برگرده یا نه؟
4.راهی هستش یا بندی هستش که من بدم به دفتر خونه اضافه کنه که بعدا چه پدر چه خودش نتونن ادعای مهریه رو انجام بدن.ممنون میشم راهنمایی ام کنید .ممنونم

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

می بایست ضمن و يا خارج از عقد وکالت نسبت به ابرا شما از مهریه اقدام نماید تا امکان اعتراض بعدی نباشد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما بسیار گسترده است و نیاز به بررسی دارد از مشاوره تلفنی استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.