مشاوره حقوقی رایگان - ودیعه خانه

سلام.خدا خیرو برکت وسلامتی بده به خودشو عزیزانش کسی که وقت میزاره پیام بنده رو میخونه و جواب میده. بنده خانه ای اجاره کردم . و بعد از تخلیه صاحبخانه 65 میلیون پول از بنده نداده بود و گفت برو بهت میدم. منم سر رفاقت و دوستی قبول کردم. و گفت مستاجر بعدی بیاد میگیرم بهت میدم. الان من تخلیه کردم کلیدارو هم دادم باصلح و صفا. الان بعد ازده روز هنوز پول نداده و با هم بحثمون شد. یکم بدوبیراه به هم گفتیم .لج کرد و گفت بقیه پولتو نمیدم برو شکایت کن. اینم بگم ک من یکماه بود خونه رو اجاره کرده بودم و خداخواست خونه دار شدم و بهش گفتم اینجوریه و اونم قبول کرد و همون دو روز بعدش مستاجر پیدا کرد و اجاره داد با مبلغ ده میلیون بیشتر از مبلغ رهن بنده . یعنی 11 ماه دیگه قرارداد دارم و اجاره نامه هنوزم دستمه بهش ندادم. یکیم ام دست بنگاه دار. میخواستم بدونم میتونم به عنوان اینکه خونه رو به دونفر اجاره داده و با توجه به اینکه تاریخ قولنامه من یکماه زودتر از اون بنده خدا هستش . برم حکم تخلیه بگیرم.؟ همچین حقی دادگاه به من میده؟ اینم بگم من 50 میلیون از اون پولو پس گرفتم و 65 میلیونش مونده که نداده . با مستاجرشم حرف زدم گفت کامل ازمن پولشو گرفته.باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شما باید دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه منزل اجاره ای را به طرفیت موجر اقامه نمایید و
و شما نمی توانید دادخواست تخلیه بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما می توانید دادخواست مطالبه وجه 65 میلیون تومان بدهید. و اعلام کنید که به دلیل اقاله ، قرارداد اجاره منحل شده است.
نمی توانید دادخواست تخلیه ملکی که مالک نیستید بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما باید دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه منزل اجاره ای را به طرفیت موجر اقامه نمایید