مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق

سلام. اینجانب از سال 87در یک شرکت تولیدی مشغول بکار هستم 18روز که سرکار بودم پس از اتمام کار همراه با همکارم در راه برگشت با موتور سیکلت بودیم که تصادف کردیم و همکارم مرحوم شد و بنده هم آسیب جدی دیدم و بعد از بهبودی نسبی که بدست آوردم سر کار برگشتم ولی الان عوارض اون تصادف داره اذیتم میکنه و بارها عمل کردم . تو مسیری که ما تردد میکردیم برای رفتن و برگشتن سرکار جاده افتتاح نشده بود و حدود یک کیلومتر بعد از شرکت قرار داره و دقیقا بعد از اتمام کار این اتفاق افتاد من میتونم با گذشت 12سال از این اتفاق شاکی بشم و حق و حقوق ویا از کار افتادگی بگیرم؟ .... لیست بیمه هم که رفتم پرینت گرفتم در سالهای گذشته کلیه پرسنل رو کامل رد نکردن و همین طور حقوق من و تمامی پرسنل هم اداره کاری محاسبه نشده
12ساله که نگهبان شرکتم و 24 ساعت سر شیفت با اعمال شاقه و 24ساعت استراحت، بدون دادن یک ساعت اضافه کار، امکان گرفتن حق و حقوقم هست ؟ اگه هست اطلاع رسانی کنید تا من برای گرفتن وکیل اقدام کنم ..... متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پیشنهاد میشود جهت اطلاعات بیشتر مشاوره بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
امکان طرح شکایت با ارائه مستندات ظاهرا وحود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله‌ امکانش هست‌ حتما اقدام کنید برای گرفتن مشاوره تلفنی تماس بگیرید در خدمتم.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما با ارایه مدارک سابقه و پزشکی میتوانید درخواست بیمه از کار افتادگی نمایید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پیشنهاد میشود جهت اطلاعات بیشتر مشاوره بگیرید