مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

دوسال پیش بعلت درگیری با همسرم و از ترس اسیب جانی از منزل پدر همسرم بهمراه دختر 5سالم به منزل پدرم (هردو در یک روستا) پناه بردم. همسرم خودش هیچ وقت دنبالم نیومد بزرگای فامیل چندین بار پادرمیانی کردن نرفتم. چهاربار عدم تمکین شوهرم رد شد بار پنجم دیگه حکم قطعی رو گرفتم و دادخواست نفقه و ترک انفاق دادم ... بلافاصله بعد از محکومیت همسرم مبلغی رو ریخت بحساب و خودش هم برداشتش کرده بود که من بکمک بانک اثباتش کردم .. اظهارنامه برای آمادگی زندگی هم ارسال کردم توجه نکرد.. دوجلسه از دادگاه ترک انفاق گذشته .. جلسه اول من رفتم با مدارکم.. جلسه دوم همسرم رفتن و فک کنم ازشون ضمانت کرفتن و بعد کیفر خواست صادر شد .. 25اسفند باز دادگاهیمونه ... بنظرتون همسرم به زندان محکوم میشن یا نه؟؟؟ (همسرم بعد از اینکه شکایت ترک انفاق کردم و نفقه هم مشخص شد یک قسط از نفقم رو ریخته رحساب)))

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام در خصوص زندان رفتن ایشان نمی توان اظهار نظر کرد بستگی به نظر قاضی دارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر نفقه پرداخت کند امکان دارد پرونده بسته شود برای دفاع از وکیل کمک بگیرید دوست عزیز

پرسشگر :

دادگاه 25 ام اسفندتشکیل شد .و بنده گفتم درصورتی که همسرم شخصا بدنبالم بیایدحاضربه زندگی هستم.هم سرم اما بدلیل غروربالاشون قبول نکردن.و قاضی هم به ایشون گفت طبق عرف باید خودتون برید دنبال همسرتون ک مجددا قبول نکرد همسرم .و قاضی هم دلایل بنده رو قبول کردن ازمون امضاگرفتن....سوالم اینه بنظ تون رای ترک انفاق به چه صورت صادر میشه طبق تجربیاتتون...سپاسگذارم

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام.طبق توضیحات پرونده از مرحله دادسرا قرارمجرمیت خورده و طبق کیفرخواست به دادکاه جزایی ارسال شده است.بله احتمال حبس نامبرده بدلیل عدم پرداخت نفقه و ترک انفاق وجود دارد.پرداخت نفقه بعد از وقوع جرم تاثیری در مجازات ندارد.

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .حکم برمحکومیت ایشان به شرحی که شما گفتید وجود دارد.ولی اینکه حبس باشد یا جزای نقدی به قاضی و شرایط همسرتان بستگی دارد