مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام . همسر بنده مدت چهار ماهی هست که منزل رو ترک کرده البته بعد دو ماه در دادگاه با دادن تعهد که دیگه منزل رو بدون اجازه ترک نکنه به خونه برگشت اما یه هفته نشده دوباره خونه رو ترک کرد. ایشون دادخواستهای مهریه و نفقه و غیره هم دادن. در اخرین دادخواست استرداد جهیزیه برگه ای رو نوشتن که شامل تمام وسایل زندگی فعلیمونه به عنوان سیاهه و وسایل خودشون که این برگه فاقد امضا من و دارای ایرادات زیادیه مثل عدم نام کالا یا موجود نبودن اون کالا در زمان ازدواجمون ( حدود شونزده سال پیش ) . از طرف دیگه من برگه زمان عقد دارم با امضا ایشون و تمام بستگان درجه یکشون که مبلغ جهیزیشون رو من نقدا دادم به ایشون. از اونجایی که تمام وسایل اول ازدواجمون که به عنوان جهیزیه بودن سالها قبل خراب و تعویض شدن ایشون درست روز قبل از برگزاری دادگاه بدون اطلاع من و با همراهی پاسگاه رفتن قفل خونه رو شکستن و تموم وسایل زندگیمونو بردن که من این مورد رو فردا تو دادگاه متوجه شدم که به زور رفتن داخل خونه. ( من به همراه بچه هام خونه مادرم بودیم ). از طرف دیگه ایشون دو سه تا فاکتور جعلی درست کردن که نه امضا داره نه مهره فروشگاهی و غیره. پول وسایل توسط من به حساب. خانم ریخته شده یا با چک خودم پرداخت شده. دو تا سوال دارم ایا با توجه به برگه سیاهه امضا دار من که پول جهیزیه رو من دادم و اینکه هیچ کدوم ازون وسایل قدیمی موجود نیست ایشون میتونن تموم اموال زندگیمو بار کنن ببرن. سوال دومم هم اینه ایا ایشون و پاسگاه میتونستن بدون اطلاع من با توجه به اینکه در دسترس بودمو میتونستم برم درو باز کنم بزنن درو بشکنن و حدود دو میلیون خسارت به دره خونه مردم که بنده اجاره کرده بودم بزنن. سومین موردم حلقه ازدواج و گوشواره های دخترم به اضافه چند مورد فاکتور که داخل خونه بوده هم با توجه به بردن کلیه اموال چطور میشه ثابت کرد که ایشون برداشتشون. با توجه به اینکه اینقدر شدید اصرار داشتن درست قبل از روز دادگاه و بدون حضور من برن تو خونه. ممنون میشم راهنمایی کنید . بچه هام واقعن دارن داغون میشن از دست این زن و رفتاراش

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد جهزیه طبق لیست سیاهه جهیزیه در زمان عقد عمل می‌شود . شکستن درب غیر قانونی است و قابل پیگیری است در مورد دیگر اموال اگر فاکتوری دارید میتوانید در دادگاه بر
اساس ان از خود دفاع کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت اخذ توضیحات بیشتر شما وبررسی موضوع وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، به حکم استرداد جهیزیه اعتراض بزنید ، استناد به شهادت شهود هم میتواند راهگشا باشد .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به بررسی و مشاوره دارد از طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در مورد جهزیه طبق لیست سیاهه جهیزیه در زمان عقد عمل می‌شود