مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند خرید و فروش ارز دیجیتال

سلام وقت بخیر. در تلگرام کانالی هست برای استخدام که برای همکاری باید کد ملی بفرستیم و در سایت صرافی ها حساب باز کنیم . میگن که چون خرید و فروش ارز دیجیتال محدودیت داره با استفاده از حساب بقیه خرید و فروش میکنن و برای هر خرید و فروش یه مبلغی به عنوان پورسانت ب حساب اون فرد واریز میشه . آیا کلاهبرداری میتونه باشه؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. احتمال کلاهبرداری بسیار زیاد می باشد به طور مثال امکان دارد از طریق پولشویی مبالغی را به حساب شما واریز کنند و به دردسر بیافتید.