مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

من یه خانم هستم ، از طریق آگهی سایت درج آگهی با یک نفر آشنا شدم که گفت برای خرید و فروش ارز دیجیتال نیاز به همکاری دارد و ایشان با استفاده از هویت و کارت بانکی من حساب‌های مردم را هک کرده و به حساب من واریز می‌کرد و من به صرافی واریز می‌کردم او به کیف پول خود انتقال می‌داد حالا اگر از من شکایت شود مجازات من چیست آیا زندان دارد یا خیر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام باید بتوانید ثابت کنید در غیر اینصورت علاوه بر رد مال مجازات حبس نیز دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما از قصد واقعی شخص کلاهبردار اطلاع نداشته باشید مشکلی برای شما پیش نمیاد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر سونیت شما احراز شود شما مرتکب جرم شده اید و مجازات حبس دارد. به هرحال تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طرح شکایت نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که آگاهی نداشتید و در حقیقت سوء نیت مجرمانه از سوی شما نباشد برای شما از لحاظ جنبه کیفری ماجرا مشکلی پیش نخواهد آمد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
کلاهبرداری است
شما در مقابل مالباخته مسئولیت خواهید داشت

شما باید بلافاصله به پلیس فتا مراجعه نمایید
و بعد شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع اقامه نمایید
و ...

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله شما شریک جرم کلاهبرداری میشوید ولاید دفاع کنید

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

سلام
در صورتی که از قصد ایشان اطلاع داشتید شریک جرم هستید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

کلاهبرداری وتحصیل مال ازطریق نامشروع.بله حبس و رد مال دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست تمام مبالغ را بپردازید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر در صورت شکایت مبالغ پرونده پرداخت شود که کا تمام است و شکایت فیصله پیدا میکند ولی اگر نه پرونده رسیدگی شود باید اول وکیل پرونده را مطالعه کند

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

با سلام چنانچه از شما شکایت شود بتوانید از خود دفاع کنید که کلیه مبلغ به حساب صراف واریز می‌شده است و سوء نیت نداشته اید حتما نیاز به همراهی وکیل خواهید داشت

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مجازات کلاهبرداری رایانه ای در صورت شکایت کیفری و محکومیت