مشاوره حقوقی رایگان - توقیف زمین قولنامه دستی

سلام بنده یک قطعه زمین کشاورزی دارم در شهرستان که از پدر خانمم قولنامه ای خریدم ایا خانمم میتونه اون زمین را توقیف کنه که قولنامه اش دست خودم هست

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر بتواند ثابت نماید که مالک آن زمین شمایید بله قابل توقیف است. جهت کسب مشاوره واطلاعات بیشتر با مشاور تلفنی دادراه تماس حاصل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله قابل توقیف است البته اگر ..
شما هم میتوانید زمین را با مبایعه نامه به دیگری انتقال بدهید تا