مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی کیفری

سلام و عرض ادب
از من بابت مزاحمت تلفنی شکایت شده و در جلسه رسیدگی در دادگاه کیفری دو به دلیل عدم مشاهده ابلاغیه حضور پیدا نکردم.
رای به ضرر من صادر شده و در پایان رای ذکر شده که رای غیابی بوده و به مدت 20 روز مهلت واخواهی دارید.

هنگامی که به دادگاه رفتم و درخواست واخواهی دادم، رییس دادگاه به من گفت که باید ضامن با جواز کسب بیارم و اگه ضامن نداشته باشم، من به زندان می روم و از زندان من را برای جلسه رسیدگی مجدد می آورند

دو سوال دارم
1.آیا همچین چیزی ممکن است که جهت واخواهی از من ضامن بخواهند و مرا به زندان بفرستند در حالی که رای نهایی نشده و من مهلت واخواهی دارم؟
2.هنگام درخواست واخواهی،میتوانم مدارک و مستندات خود را جهت دفاع به دادگاه تقدیم کنم؟

پاسخ ها :

واخواهی کیفری واخواهی مزاحمت تلفنی واخواهی