مشاوره حقوقی رایگان - حکم توقیف ماشین

سلام من 2ساله یه ماشین دارم پژو slx405
چند روز پیش تصادف کردم مامور اومد گفتن ماشینت حکم توقیف روش هستش مدارکمو بردن رفتم بهم گفتن حکم توقیف جلوگیری از نقل و انتقال هستش باید چکار کنم چجوری این حکم و بردارم الان میخوام ماشینمو بفروشم نمیشه ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید به شعبه ایی که توقیف خودرو را دستور داده مراجعه وپیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید به شعبه ای که دستور توقیف خودرو را داده حضورا مراجعه نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به مرجع قضایی دستور دهنده توقیف مراجعه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا مراجعه نمایید و علت را جویا شوید و بعد اقدامات لازم را انجام دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید به مرجع قضایی دستور دهنده توقیف مراجعه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه صادر کننده حکممراجعه و علت را جویا ودر صدد رفع ان باشید