مشاوره حقوقی رایگان - ایا امکان داره از واتساب پرینت گرفت

ایا امکان داره از واتساب پیرینت گرفت کجا باید مراجعه کنم برای این کار ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر امکان ندارد
ولی پلیس فتا تحت شرایطی می‌تونه بررسی کنه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر منظورتان از خود اپلیکیشن واتساپ است خیر اما اگر مدارکی در واتساپ دارید بله میتوانید ان را پرینت بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درود.اپلیکیشن ایرانی نیست و حتی پلیس فتا هم دسترسی به اطلاعات آن ندارند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه سرور واتساپ و تلگرام و اینستاگرام در ایران نیست لذا امکان اخذ پرینت نیست. فقط می توان اسکرین شات گرفت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از خود برنامه اسکرین شات بگیرید میتوانید انها را پرینت بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق پلیس فتا امکان پذیر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.