مشاوره حقوقی رایگان - عمل نکردن به تعهد

سلام
دختری تعهد داده که درصورت طلاق دادن پسر به صورت توافقی کلیه وسایل و طلاهایی که برای او خریداری شده را پس دهد و تمامی موارد را در یک کاغذ معمولی به صورت لیست ذکر شده و گفته که پس از اجرای صیغه طلاق تحویل خواهم داد و امضا کرده است
اگر بعد از طلاق تحویل ندهد میتوان شکایت و وسایل را مطالبه کرد؟
با تحویل ندادن وسایل میتوان طلاق را بهم زد؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دچار مشکل میشوید سعی کنید با وکیل مشورت کنید تا راهنماییهای کند

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام.بهتراست تعهد محضری ‌‌‌و با امضای شهود باشد.