مشاوره حقوقی رایگان - مال صغیر

مبلغی پول به یتیم صغیر میرسد که برای خرید ملک کافی نیست ولی قهری پولی ندارد که رویش بگذارد آیا مادر صغیر میتواند از پول خودش روی آن پول بگذارد و به نسبت پولی که گذاشته چند دانگ از ملک به نام خودش باشد
مطلب دیگر اینکه مادر صغیر امین بر ولی قهری میباشد آیا دادگاه میتواند بدون اذن مادر پول سهم صغیر را به حساب ولی قهری واریز کند ؟ مادر قبلا متارکه کرده و جزو ورثه نیست

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام در صورت تمایل تماس بگیرید