مشاوره حقوقی رایگان - موعد پیگیری اجراییه

با احترام
بنده جهت حکم قطعی رای دادگاه که بابت فروش مال غیر رای به حبس متهم و پرداخت خسارت به روز شده بود را اعتراض به دادگاه تجدید نظر زدم و دادگاه اعلام رد تجدید نظر به دلیل اینکع به اصل رای وارد نمیشود فقط اصلاح کردند که رد عین بلامانع است و اصلاح می شود داده است حتی رای دادگاه غیابی بوده زمان مراجعه به اجرای احکام چند روز بعد است رای دادگاه ملاک است یا اعلام اصلاح دادگاه تجدید نظر ممنون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. پرونده های کیفری پس از صدور رای قطعی از دادگاه تجدیدنظر به اجرای احکام کیفری ارسال می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از قطعی شدن به اجرا ارسال می شود