مشاوره حقوقی رایگان - نیاز به مشاوره دلسوز جهت رفع اختلاف بین همسرم

سلام
بعد از چندماه اختلاف و دادگاه و پاسگاه و غیره با خانمم به این نتیجه رسیدیم که با مراجعه به مشاوره دلسوز و کار بلد
اختلافاتمان را رفع و به زندگی مشترک برگردیم و اگه خدای ناکرده اختلافاتمان رفع نمیشود از هم جدا شویم و طلاق توافقی بگیریم، آیا کسی هست که دلسوزانه و با حوصله و با علم به اینکه نجات یک زندگی مشترک، نجات یک نسل هست. قبول کنه، که این مشاوره را انجام بدهد و خداپسندانه و عادلانه بین بنده و همسرم یا زندگی دوباره و یا جدایی را به نحو احسن انجام بده؟ درخدمتم
باتشکر