مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مشاور خانواده

سلام. شکایت از مشاوره خانواده به دلیل این که بدون انجام هیچ تستی اتهام بیماری پارانوئید رو زده. این رو به خانومم و خانواده خانومم گفته که باعث ایجاد ذهنیت و از هم پاشیدگی زندگی مشترک ما شده. دلیل این کارش هم این هست از زمانی که متوجه شدم مشاور فقط نگاه اقتصادی داره، جلساتم رو ادامه ندادم. ولی خانومم رفت. این مطالب به خانومم گفته شد. میخوام بدونم میتونم شکایت کنم از این مشاور خانواده و خیلی مطالب رو هم به دروغ از بنده و خانواده بنده به خانومم و خانواده خانومم نقل قول کرده.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مشاوران خانواده تحت نظر بهزیستی مجوز فعالیت دارند. برای شکایت به آنجا مراجعه کنید