مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنى ( بى تى اس )

سلام
در پرونده ى به دستور داديار نقطه زنى خط متهم انجام شده كه با ادعاى متهم مبنى بر اينكه در شب حادثه در شهر ديگر حضور داشته صدق ميكند،
حتى متهم برگه پيرينت از عابر بانك براى اثبات حضورش در شهر ديگر ارائه داده
اما قاضى پرونده به علم خود استناد كرده و گفته متهم ميتوانسته خط خود را به شخص ديگر داده و خود در صحنه جرم حضور داشته است و جرائم را انجام داده
ايا اين استدلال قاضى درست است ؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

باید دلائل قوی برای محکومیت داشته باشد چرا که اصل بر برائت است به نظر جای دفاع دارد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

روند قابل دفاع است در صورت تمایل تماس بگیرید