مشاوره حقوقی رایگان - استعلام دارایی

سلام علیکم
بنده خواهان یک پرونده حقوقی هستم اخرین مرحلم قبل از اجرای حکم استعلام وضعیت دارایی خوانده نزد دفاتر خدمات قضایی بود که متاسفانه چون کد ملی طرف را نداشتم (گفتنی است شکایتم با شماره کارت محکوم علیه بوده) طی ابلاغیه جدید امکان استعلام از منابع ذیربط وجود ندارد . سوالم این است ایا برای اجرای حکم حتما استعلام دارایی محکوم علیه واجب است و باید کد ملی را از بانک دریافت کنم برای ادامه روند ؟
در غیر این صورت اگر استعلام نخواهم گرفت چه مراحلی از اجرای حکم را بیاد بگذارنم ؟
گفتنی است بنده طی روزهای اینده یک روز را در شهر خوانده سفر خواهم داشت.

پاسخ ها :

استعلام دارایی دارایی