مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام عرض ادب
با همسرم توافق کردیم
که همسرم مهریه خود را ببخشد باید با چه راه کاری اقدام کنیم چگونه مهریه را پاک کنیم یا اندازه مهریه چه سندی بگیرم یا باید ثبت اسناد برویم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی رفیعی

جناب آقای علی رفیعی:

با سلام همسرتون میتونند با حضور در یکی از دفاتر اسناد رسمی مهریه رو بذل کنند .

محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي

جناب آقای محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي:

بهترین راه حضوردردفترخانه اسناد رسمی است به همراه همسروپدروی .بخشش مهریه بهتراست به امضائ هردو برسد

یک وکیل

با سلام می توانید به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کرده و همسر شما مهریه را به شما بذل نمایند یا ذمه شما را از پرداخت مهریه ابرا کنند.

یک وکیل

سلام" بذل رسمی مهریه با شرط عدم امکان رجوع زوجه و واهب به ما بذل یا ابراء رسمی ما فی الذمه و یا اقرار رسمی زوجه به دریافت تمامی مهریه به موجب سند رسمی در دفتر اسناد رسمی.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام به دفتر خانه مراجعه کنید و نسبت به تنظیم سند ابراء ذمه تکرار می کنم ابراء ذمه از مبلغ مهریه اقدام نمایید هر متن دیگیری ممکن است در آینده شمارا مجدداً به عنوان مدیون تلقی نماید.
شما می توانید جهت مشاوره بیشتر و یا مطالعه پرونده با بنده و یا همکاران محترم تماس بگیرید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه‌ کنید زوجه طی اقرار نامه ای مهریه را بذل نماید و یا ذمه شما را ازپرداخت مهریه بری نماید