مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن ضامن در دادسرا

برای من احضارنامه از دادسرا آمده و عنوان کردند که باید ضامن ببرم در حالیکه من اتهام را اصلا قبول ندارم و شاکی نه تنها هیچ مدرک موثقی مبنی بر صحت ادعای خود ارائه نکرده بلکه من مدارک لازم دال بر کذب بودن ادعای شاکی ارائه کرده ام . حال اگر من ضامن با خودم نبرم بازداشت می شوم. شوال اینجاست که این بازداشت تا کی قرار است به طول بیانجامد و مطابق با کدام قانون یا حکم شرع که اصل را بر برائت می داند، است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.