مشاوره حقوقی رایگان - محل زندگی فرزند مشترک

با سلام مدتی است از شوهرم جدا زندگی میکنم و دارای دو فرزند دوقلوی دختر و پسر 12 ساله هستم. دو قلوها دوست دارن کنار هم و پیش من باشن. دخترم با توجه به سنش مشکلی نداره ولی پسرم چون 15 سال نداره نمی تونه خودش تصمیم بگیره.ایا دادگاه بچه ها رو از هم جدا میکنه؟ در ضمن بچه ها به شدت از پدرشون می ترسن و جرات بیان این مطلب رو ندارن

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام بله پسرنزد پدرش خواهد بود مگر اینکه دادگاه تشخیص بده باتوجه به سنش قدرت تمیز و انتخاب داره

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق بهزیستی بچه ها را به مشاوره ببرید از مشاور نامه بگیرید که دور بودن بچه ها از هم باعث مشکلات روحی برایشان می شود سپس گواهی را به قاضی نشان داده یا دادخواست لغو حضانت همسر را بخواهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله متاسفانه. فرزند پسر در سنی هست که قانونا باید تحت حضانت پدر باشد.
مگر اینکه شما عدم صلاحیت پدر را اثبات کنید و حکم بر سلب حضانت پدر صادر شود.