مشاوره حقوقی رایگان - هبه شرایط عقد ازدواج

با سلام. دختر بنده در دفتر ازدواج یه شرایطی رو گذاشته و بطور رسمی عقد کرده و مهریه 110 سکه عندالمطالبه و وکالت حق طلاق از زوج و زوج مانع ادامه تحصیل نشه و تعیین سکونت زندگی با زوجه و در حال حاضر متوجه شدم بچه من را اغفال کرده و همه شرایط رو هبه کرده و در ضمن از استان گلستان این شرایط رو قبول کرده و رفتن اصفهان از یه وکیل راهنمایی گرفتن و یه متنی رو نوشتن و بعد رفتن بیرون دنبال شاهد گشتن و از 3 شاهد هم امضا گرفتن. آیا از لحاظ قانونی وجاهت دارد؟ و آیا میشه اقدامی کنم؟در قرار بوده که داماد عروس رو ببره یه آب و هوا عوض کنه و الان حاضر نیست دخترم رو برگردونه و میگه زن قانونیم هست چون ما قرار گذاشتیم که بعد از ماه صفر یه مراسم کوچک بگیریم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هبه شرايط نداریم.
هر شرط و شروطی بین زوجين باید بطور رسمی ثبت شود تا اثر قانونی داشته باشد