مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خانه

سلام روز بخیر میخواستم بپرسم فرار در زمانی که به سن قانونی رسیدی انجام بشه قانون میتونه اون طرف رو برگردونه خونه؟ یا اگر پیدا شد میتونن برش گردونن در صورتی که اون فرد به هیچ وج راضی به برگشت نباشه و یه زندگی مستقل داشته باشه؟ و اینکه پرینت پیام هم و تماس ها رو میتونن بیارن بالا ببینن با کی رفته و یا کجا رفته کلا پیام هارو میتونن بیارن بالا؟یا اگه پیدا شد و به در خواست خودش نخواست برگرده هیچ قانونی نمیتونه برش گردونه خونه؟

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

گرچه رعایت احترام والدین ضروری است و فرار به هیچ وجه امر مناسبی نیست و دارای عواقب خود می باشد ولی هیچ قانونی نمی تواند شخصی را که فرار کرده اجبار به بازگشت نماید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال مبهم است اگر شما منظور فرار از خانه است که بهتر است اصل احترام به والدین را همیشه درنظر بگیرید ومشکلاتتان از طریق کارشناسان روانشناسی خانواده حل نمایید .فرار راهکار مناسبی نیست.اگر به سن رشد رسیده اید درواقع می توانید مستق در خصوص امور خود تصمیم بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که رشید می باشید می توانید در امور مالی و غیرمالی خود مستقل عمل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت فرار ، حتما در ظرف چند روز ، شما را پیدا خواهند کرد و به خانواده تحویل خواهند داد و ...
بهتر است این کار را انجام ندهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید