مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با سلام. دخترم با 17سال سن خواستگاری داشت که ما راضی نبودیم و در نهایت با کوچکترین بحثی که بین ما شد از خانه فرار کرد و با اون پسر به یه جای نامعلومی رفتن و هر روز هم تلفنی با مادرش صحبت میکنه و میگه دیگه بر نمی گردم... سیم کارتش به نام همسرم هست و هر روز باهاش تماس داره و الان بالای 13روزه هی امروز و فردا میکنه برای برگشتن به خونه.. آیا راهی برای ردیابی سیم کارتش هست یا خیر و از کجا باید اقدام کرد... سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول ارامش خود را حفط کن دوم برو نزد یک مشاوره خانواده سوم رصایت بده باهم ازدواج کنند چون مجبوری خودش میخاد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده ردیابی خیر نمی‌شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید سیمکارت را ردیابی نید اما نیازمند دستور مقام قضایی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت کنید و درخواست نقطه زنی گوشی همراه مربوطه را بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله راه حل هایی وجود دارد در اولین فرصت به پلیس اطلاع دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت گرفتن دستور قضایی میتوانید سیم کارت را رد یابی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا به کلانتری مراجعه نمایید شکایت کنید و از آن شخصی که دختر شما را همراهی کردن نیز می توانید شکایت کنید و درخواست . زنی بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکواییه تقدیم کنید...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی بهتر است با گفتگو مشکل را حل نمایید