مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

سلام من5هکتار زمین کشاورزی دارم پدرم 33هکتار داره11هکتاراز پدرم سهم من شد الان دارم کشت میکنم درو میکنم ولی هنوز سند رو تفکیک نکردیم با برادرام مشکل دارم این 11هکتار میتونم سند براش درست کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.