مشاوره حقوقی رایگان - سند گرفتن وراث برای زمینهای کشاورزی

ما زمین کشاورزی از پدرمان به ارث رسیده خودمان با میل خود بینمان تقسیم کردیم الان میخواهیم سند بگیریم اول از همه به کجا مراجعه کنیم سند به نام پدرمان هست
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اخذ گواهی انحصار ورثه دوم همه باهم یک تقسیمنامه با توصیحات کامل تهیه و امضاء کنید بعد ببرید دفترخانه گواهی امضاگ نماید بعد به هریک یک نسخه بدهد بعد هریک در همان دفترخانه درخواست سند بکنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با مدارک تقسیم نامه و گواهی انحصار وراثت به اداره ثبت برای ثبت نام سند تفکیکی اقدام کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مدارك دليل سمت و حصر وراثت و شراكت يا تقسيم نامه بايد به مرجع قانوني مراجعه فرماييد
يا دادخواست به طرفيت تمامي اشخاص ذينفع دهيد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید سپس بین خودتان تقسیم نامه تنظیم کنید و بعد به اداره ثبت محل مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به سازمان ثبت اسناد محل وقوع ملک مراجعه کنید