مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با سلام بنده 20روز پیش با هم دستی دوستم اقدام به سرقت کردیم که صاحب باغ متوجه شد و چند نفر را جمع کرد دور ماشین من وایسادن دوستم فرار کرد و من به خاطر ماشینم ماندم دادسرا بردن قاضی یه هفته تحت نظر گذاشت تو بازداشتگاه کلانتری و بعد یه هفته دادگاهی شدم ازم پرسید دوست کجاست ادرس همه چی بهش دادم که با فیش حقوقی ازادم کرد ولی ازادی ماشین نمیده دلیل این کار چیه میشه راهنمای کنید. به نظر شما میتونه هم ماشینم نگهداره هم فیش درصورتی که اموال سرقتی همش تحویل صاحبش شد یه شاکی هم بیشتر نبود

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . دلیلی برای توقیف خودرو وجود ندارد . باید پیگیری نمایید تا خودرو رفع توقیف شود .