مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام دیشب وقتی که خونه نبودم یکی اومده خونم تو آپارتمان کل وسایل خونه رو شکسته و اسید ریخته و دیوارها رو با اسپری رنگ کرده خونه رو نابود کرده وقتی دوربین همسایه رو چک کردم دیدم 2 نفر که سرو صورت پوشاندن بودن و من هم به یکی شک دارم که باهاش رابطه داشتم اگه الان بخوام شکایت کنم نام طرف رو که شک دارم ببرم چطور میشه آیا یارو رو میبرن اگاهی بزنن اعتراف کنه اگه ثابت شه جرمش چیه ثابت نشه بهش برای من چه اتفاقی میفته؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" اگر دلائل اتهام حفظ ، ارائه و اثبات گردد ، مرتکب یا مرتکبین به مجازات جرم ورود غیرقانونی به منزل غیر و تخریب و اتلاف عمدی اموال محکوم خواهند شد و اثبات این اتهام به عهده شاکی است و نه اداره آگاهی .

یک وکیل

به جرم تخریب و ورود غیرقانونی به منزل از ایشان شکایت نمایید و شخصی را که تا حدودی مورد شناسایی شما قرار گرفته به او مشکوک هستید معرفی بفرمایید. چنانچه کار خودشان باشد و بازپرس پرونده شما مجرب باشند در بازجوییها اقرارخواهند نمود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام
خیر اگر به کسی شک دارید باید با شاهد آن را اثبات نمایید ضمنن هیچکس را قرار نیست به واسطه یک جرم ولو در صورت ارتکاب در کلانتری و یا اداره آگاهی مورد ضرب و شتم و ... قرار دهند
شما حتما با اتکا به تجربیات یک وکیل, ذخیره کردن فایل دوربین و ... اقدام به طرح شکایت نمایید
با عنایت به آگاهی متجاوزین از وجود دوربین مدار بسته تجربه کاری من بر آشنا بودن هتاکان دلالت دارد
از این رو پیشنهاد می کنم
با بنده و یا همکاران محترمم در دادراه تماس حاصل نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیش داوری شما نسبت به مأمورین عزیز ودلاورنیروی انتظامی وآگاهی غیرموجه است،شما بعنوان بزه دیده قانونا شکایت کنید،قطعا مأمورین پرتلاش وقضات محترم مساعی خودرا نسبت به شکایت شما ومظنون احتمالی پیگیری خواهندکرد.موفق باشید