مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شعبه

سلام، برادرم من عقد و ازدواجش در شهر زادگاهمون بوده و همینطور خانمش رو اینجا خواستگاری کرده، الان درگیری طلاق هستن و چندین بار شورای اختلاف برای مشکلات (استرداد جهاز،طلاق و..) رفتن، اما پرونده یکدفعه به شهر اجدادی خانم شهر همجوارمون رفته، خاستم بدونم بردارم چکار میتونه کنه که دوباره پروندش برگرده شهر خودمون ؟کجا باید بر؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوجه مختار است دادخواست خود را در دادگاه محل اقامت خود
یا دادگاه محل اقامت خوانده ( زوج ) مطرح نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هیچکاری. دعاوی خانوادگی در محل سکونت زوجه صالح به رسیدگی است