مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین کشاورزی

سلام
در زمان اصلاحات ارضی یک سهم زمین به پدرم و یک سهم به عمویم واگذار شد،عمویم مهاجرت کرد و پدرم روز زمین ها کار کرد علاوه بر 30 هکتار دارای سند،پدرم 42 هکتار هم زمین موات احیاء کرد در سال 1392 به استناد ماده 56 و شکایت منابع طبیعی قاضی رای به آزادی 42 هکتار داد ، اکنون ورثه ی عمویم اقدام به فروش سهم زمینی نموده اند که بنام مرحوم پدرشان بوده و مدعی هستند که نصف 42 هکتار احیاء شده هم متعلق به آنها می باشد در حالیکه هیچ نوع فعالیتی هم روی زمین در طول این سالها نداشته اند.لطفا اینجانب را نسبت به حق و حقوقم آگاه کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا انها اگر مدعی هستند باید ثابت کنند که پدر انها در احیا زمین نقش داشته و شما با استفاده از تطبیق زمان و شهادت شهود در صورت لزوم استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زمین منابع طبیعی فقط متعلق به شما است و ربطی به عمو ندارد زیرا خود شما زمین را احیا
کرده اید و حکم دادگاه هم فقط برای شما صادر شده است مگر ...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده مالکیت 42 هکتار از اراضی منابع طبیعی که احیا گردیده است با توجه به حکم دادگاه متعلق به شما خواهد بود