مشاوره حقوقی رایگان - ملک تصرفی

سال 86 زمینی خریدیم قولنامه ای که در بافت نبود. مراحل ساخت رو انجام دادیم و تا به امروز هم در انجا سکونت داریم
بعدها متوجه شدیم اراضی منطقه اوقافی هستند. حالا فردی مدعی شده که زمین رو قبل از اینکه ما خریداری کنیم ایشون خریداری کرده یعنی سال 1370 خریده
الانم رفته دادگاه شکایت کرده که حکم تخلیه بگیره.آیا امکان داره قاضی حکم تخلیه بگیره یا اصلا میتونه این ادعا رو اثباتت کنه یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تخلیه خیر ولی خلع ید امکان دارد. باید مدارک بررسی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورتی که ادعای خودش را بتواند ثابت کند بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خلع ید ان هم در صورتی که بتواند مدارک مالکیت ارایه دهد ممکن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد