مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه حین کار

با سلام و عرض ادب احترام و وقت بخیر بنده در برج 1399/02/19 سرکارم دچار حادثه شدم و دستم از قسمت ساعد قطع شد و بدلیل شدت ضربه وارد شده بجز قسمت قطع شدگی استخوان ارنج له شد و استوان مچ هم شکست اما خدارو شکر دستم پیوند خورد اما تا به امروز که حدود یک سال شش پنج ماه که از این حادثه گذاشته به گفته پزشکان آرنجم فریز یا به اصطلاح همون خشک شده و دیگه باز و بسته نمیشه و در نامه پزشکی قانونی معتمد نوشته شده که سه عد خورد شدگی استخوان و یک عدد شکستگی و قطع شدگی عروق و تاندون و عصب و از بین رفتن بافت نرم خواستم بدونم دیه اش به چه صورت هست و ایا دادن مقدار دیه بصورت روز حساب میشه یعنی اینکه مقدار پول دیه منوط به هر سالی هست که دیه رو میدن . ممنونم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میزان آن را پزشکی قانونی تعیین می کند که براساس آن حکم صادر و محاسبه مبلغش با اجرای احکام براساس قیمت روز در همان تاریخ‌ محاسبه دیه است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شرکت بیمه باید مبلغ دیه را طبق روز پرداخت محاسبه نماید و به زیان دیده بدهد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دیه توسط اجرای احکام بر اساس نظریه پزشکی قانونی محاسبه میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میزان دیه صدمات و جراحات وارده توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد