مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در فضای مجازی

کسی در برنامه ... مزاحم میشه فحش میده چگونه میتوانم به پلیس فتا گزارش کنم کمکم کن

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
باطرح شکایت توهین و مزاحمت در فضای مجازی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان توهین و مزاحمت می توانید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سایت پلیس فتابا توجه به ادله دیجیتالی که باقی مانده پلیس او را شناسایی و مجازات میکند

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می توانید شکایت توهین و مزاحمت نمایید‌.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت توهین و مزاحمت در فضای مجازی را مطرح کنید.

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

در برنامه 3 نقطه ؟ خخخ
باید در دفتر خدمات قضایی شکایت کنید ابتدا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با اسکرین شات مراحعه یا در سایت فتا اعلام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
اما چند نکته،
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.