مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده به مرجع ذی صلاح و تايپ متن رای

برای بنده تو ثنا این اومده دفعات قبل مینوشتن حکم محکومیت صادر شده یا اینکه رد دادخواست...حالا بعضی از عزیران میگن پرونده رد صلاحیت خورده خودم اردبیلم پرونده اورمیه هستا عزیزان راهنمایی کنند منظور از دستور قضایی مبنی بر پرونده كسر از آمار شود. و ابطال وقت نظارت و ابلاغ حضوري راي و ارسال پرونده به مرجع ذي صلاح و تايپ متن راي در تاریخ 1400/07/08 صادر گردید))چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مرجع صالح نبوده و پرونده از در انجا رسیدگی نمیشودو به دادگاه صالح فرستاده شده