مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از پرداخت دیه

سلام روز به خیر در پناه خداوند مهربان باشید با توجه به دیه ضرب جرح عمدی حال شده متهم با توجه به 3 بار ابلاغیه اجرای احکام و ابلاغیه به وثیقه گذار متهم حضور نیافته و چون شهرستان هست و به دلیل جرم های دیگه که مرتکب شدن نهایت 2 ماه دیگه به زندان باید برود و بیم خطر جانی دارم حکم جلب سیارش را نمیتوانم بگیرم چون نمیخواهم به ان شهرستان بروم حال باید تقاضای ماده 696 مجازات اسلامی کنم یا تقاضای ماده 2 اجرای محکومیت های مالی کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به وثیقه گذار ابلاغ کنند مجبور خواهند شد تا دیه شما را پرداخت کنند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر از مکان متهم اطلاع ندارید ، درخواست ضبط وثیقه را کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر وثیقه گذار دارد باید متهم را حاضر نماید در غیر اینصورت وثیقه بنفع دولت صبط وحقوق دولتی کسر ومطالبات شما از ان پرداخت خواهد شد